Меню

Избрани новини

Риалити

Гротеска! Младият Джино гримиран и гелосан!

Джино Бианкалана
Снимка: Фейсбук

Брадърът освен по гел, залитал и по макиаж

 

Само преди два дни Джино Бианкалана за втори път грабна от Биг Брадър титлата "Любима звезда на България" след оспорвана битка и спечелена тежка компроматна война на няколко фронта в Къщата и извън нея.

Победителят изживя върховното унижение почти никой от Съквартирантите му да не го поздрави за победата, а в отговор - той не пожела да се появи на партито по случай края на шоуто.

Името му продължава да буни духовете и да предизвиква дискусии в интернет бе ли достоен той да спечели или не.

Прословутата му суета, зализаният перчем и нежеланието да отвори книга донесоха на риалити героя куп подигравки и одумвания, както във ВИП имението, така и в социалните мрежи.

 

Джино Бианкалана

Мат и маскара: Бианкалана гримиран.

На фонът на цялата патардия около името му, до репортер на LifeOnline.Bg достигнаха любопитни кадри от не чак толкова близкото минало на Бианкалана, на които го намираме за просто неузнаваем!

На фотосите виждаме чикагския ерген не само нафляскан до козирката с гел за коса, ами и... обилно гримиран.

Какъв е поводът за излагацията с остаряла давност не можем да кажем, но е факт, че виждаме Джино гримиран на различни локации, което навежда на мисълта че не е прибягвал до макиажа толкова рядко.

 

Джино гелосан и гримиран, в провокативна светлина

Междувременно, и острото перо от ВИП сезона - Ваня Щерева също не пощади риалити звездата - победител в Биг Брадър Most Wanted.

В типично саркастичния си стил, писателката деликатно захапа Бианкалана на тема книги, намеквайки, че едва ли биха намерили много теми на разговор.

"Ми чудя се как да впечатля Джино. Представям си как се запознаваме. И ме пита с какво се занимавам. Пиша книги, отговарям. Е, имам ли шанс? Що все на мене бе тоя лош късмет..."Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати