Меню

Избрани новини

Пикантерии

Скандално! Сузанита лъсна гола!

Сузанита
Снимка: Фейсбук

Мрежата кипна от възмущение

Същински дявол ще излезе невръстната щерка на Орхан Мурад, цъкат с език възмутени потребители из социалните мрежи. И видимо има защо.

Малката Лолитка не спира да провокира със скандални изяви, вместо да набляга над домашните си на крехката възраст на която е.

След като от ВИП Брадър ѝ отрязаха мераците за още слава на гърба на скандалното шоу, прясно навършилата 15 години Сузанита не спира да вихри свое собствено публично риалити, в което за ужас на пуританите показва все повече и повече от себе си.

Тези дни във Фейсбук непълнолетната палавница пусна меко казано скандално фото, на което позира със сладострастно разгърнато деколте, полуизвадена гръд и изпепеляващ поглед.

Образно казано, като ѝ погледне ЕГН-то човек - мечтата за всеки педофил.

 

Неприличната снимка събра лавина от коментари, повечето от които правят на пух и прах аморалното поведение на малката скандалджийка.

Припомняме, че Сузанита буквално нахлу с плонж в медийното пространство с излизането на скандалния клип "Луцифер и Буда", където доволно разсъблечена се чеплези почти по гол задник и размахва средни пръсти.

Зевзеци вече залагат дали невръстната безрамница ще дочака пълнолетие, за да цъфне както майка я е родила в някое списание за възрастни, или директно сама ще се пусне гола-голеничка много, много скоро...Коментари (1)

Hymanmok Online casino, first deposit bonus of $100 https://bit.ly/2LG4A7Z
10.01.2021 18:08 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза