Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сузанита тръгна по участия, разкрит е хонорара й

Ученичката се мята по сцената с песните на Гери-Никол под зоркия поглед на майка си

Скандалната дъщеря на фолк легендата Орхан Мурад, Сузанита, направи първото си участие в клуб. Събитието се проведе в неделя вечер в дискотека в Пловдив.

Първият лайф на нашумялата с клипа към песента си "Луцифер и Буда" Сузанита, събра много почитатели на нощния живот. За тях 14-годишната ученичка изпълни своето парче, след което се представи и с няколко песни на една от своите любимки Гери-Никол.

Сузанита се изявява на сцената под зоркия поглед на майка си, която успешно осъвмести няколко длъжности. Многофункционалното мамче беше озвучител на дъщеря си и нейн личен фотограф.

Сузанита на първото си участие с хонорар 2000 лева

Тя непрекъснато запечатваше моменти от изпълненията на дъщеря си, разкриват от "Звездно".

Хонорарът на Сузи не е никак нисък, имайки предвид липсата на репертоар, репортер на LifeOnline.bg научи, че провокативната лолитка не се навивала да пее за по-малко от 2 хиляди лева (без ДДС).

След две седмици Сузанита ще прекрачи прага на най-известната Къща в България - тази на "ВИП Брадър". Твърди се, че заради участието си в шоуто щерката на Орхан Мурад ще стане частна ученичка, тъй като ще пропусне доста от учебния процес в настоящото си училище.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати