Меню

Избрани новини

Клюкарник

Грингото на Софка вече не я желае, защо ли?!

Вече втори месец гаджето на певицата е зад решетките

Поредна чалга драма се издига на небосклона като пълна луна зад Витоша. Младият любовник на Софи Маринова Тодор Давидов, по-популярен като Гринго, е скъсал всякакви отношения с ромската перла. Отчаян от перспективата да гние още дълго време в ареста, Гринго се ядосал на Софка, която му обещала, че ще го измъкне в най-скоро време. 


След като 2 месеца гаджето на Софчето търка наровете в ареста сега вече обитава килия в Националната Следствена служба на столичния булевард Г. М. Димитров откъдето пътят към паднелата е твърде кратък. 

Ромския Ромео заявил пред охраната, че не иска да допускат Софи Маринова на свиждане. "Докато аз гния тук, тя си вее задника и си организира концертчето в Арена Армеец, а ми обещаваше, че ще направи всичко, за да ме измъкне“, гневял се Гринго. 

Софи пък не спирала да лее сълзи по любимия си. "Какво съм виновна аз, нямам пари, за да го измъкна. Аз не страдам по-малко от него“, жалвала се ромската певица пред колежки. 

Припомнете си, че Гринго беше закопчан при зрелищен  арест в Айтос. Срещу 31-годишният мъж бе подаден сигнал, че притежава незаконно оръжие и съмнителен брой СИМ-карти, които криел в колата си. 

Софи Маринова и Гринго
Давидов е изнудвал бизнесмен от Айтос за 50 000 лв., съобщиха от Апелативната прокуратура в Бургас. Той дори наел друг човек - 27-годишният Стефан С. от Сандански, който отправил закани за убийство към рекетирания айтозлия с инициали А.А.. 

Разследването е установило, че изнудването е осъществено между 19 и 22 септември.

Връзката на Софи и Гринго премина през всякакви етапи, включително и бурна раздяла, по време на която певицата не спираше да обикаля студиата на телевизиите и да обяснява, че той я биел, и че бил сводник. После двамата отново се събраха и дори заявиха, че искат да имат свое дете.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати