Меню

Избрани новини

Пикантерии

Анита Мейзер на косъм от самоубийство! Ексклузивни разкрития от затвора

Анита и Ники в Хаваи

Mrs. Bulgaria World се страхува от сестрата на покойния си съпруг

Анита Мейзер проговори от затвора, както първо LifeOnline.bg съобщи, миската отваря килията си за две предавания по Би Ти Ви. Първото интервю тя даде за Антон Хекимян.

"Непрекъснато сънувам Николай Сякаш тялото ми е тук, а духът ми е някъде другаде. После разказвам на жените какво съм правила с него. Те ми викат, че съм се побъркала. На сън двамата се забавляваме, той не ме обвинява, даже напротив", разказа от Сливенския затвор Анита Мейзер.

Антон и Анита се разхождат из двора на затвора, докато разговарят.

"Не съм убила Ники. Той беше човек, когото никой не можеше да го накара да прави какво и да било. Коя нормална жена би искала в дома й любимият й мъж да се изкъпе, да се пльосне на масажната маса и да ти каже "Бебенце, я дай тука така, а дай там". Той играеше със свинските опашки, имаше ги за пластмасови играчки. Нито аз съм си мислела, че ще стане нещо. Нито пък той. Пред мене се задуши. Аз тичах да взема нещо да ги отрежа. Направих всичко, което можех да направя", обясни Анита.  Каквото Ники я накарал да направи, това сторила.

"3 часа не звъннах на полицията, защото ме беше страх. Ако бях в Америка, щях да се обадя на 911, защото вярата ми там е друга. А тук аз се страхувах от нея, от сестра му, тя е отмъстителна жена", призна Мейзер.

Но уточни, че е нормално сестрата на Ники - Милена, да мисли за нея лоши неща. "Ако това се беше случило в тях, щях да мисля, че тя го е убила. Аз не можах да го преживея. Не разбрах, че е истина това, което се случи. Не можах да го оплача. То дори не е сън, ами някаква супер нереалност. Случи се, арестуваха ме и  - в затвора", каза Анита Мейзер.

Тя продължава да твърди, че не е извършила убийство. "Трябва да имаш сърце да го направиш. 5 месеца в ареста аз буквално откачих. Когато решиш да се признаеш за без вина виновна, имаше шанс да изляза с условна присъда. Когато чух - 3 г. затвор, аз колабирах в залата. Не съм се признала за джебчийство. В моя случай дори да беше условна присъда, излиза, че ти се признаваш за виновна за убийство. Дъщеря ми плаче на телефона и ми казва" Мамо, как можа да го направиш". Аз съм вече убийца. Но истината е, че исках всичко да свърши. Не издържах повече в този арест, събирах таблетки, да се самоубивам", оправдава се Мейзер.. 

Анита продължава да твърди, че не е давала подкуп на полицай. "Той се държеше ужасно. Веселин Радев не знам защо ме набеди за това нещо - била съм му предложила 10 хил. лв,. после - 20 хил, а после и 30 хил. Самият полицай не може да каже, че аз съм му дала пари. Като съм дала, защо не ги е взел", ядоса се Анита Мейзер.  Според нея  в делото й има много грешки, които тя се надявала да се оправят. 

"Ние си бяхме атрактивна двойка - той с неговите мускули, аз с моите силикони.  Той се поддържаше със стероиди, анаболи, добавки. В онзи момент на мене ми се спеше, а на него му се правеше нещо друго. Искаше това със свинските опашки, а после ще си правим секс", обясни Мейзер.

В края на седмицата Венета Райкова ще излъчи и своето интервю от Сливенския затвор с Анита Мейзер.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати