Меню

Избрани новини

Риалити

Експертиза оневини Анита, Николай се е самоубил

Следващото заседание е идния петък

Културистът Николай Димов се е самозадушил със свинските опашки, заключиха експерти от Плевен, които са дали показания пред съд във Варна в понеделник. Съпругът на Анита Мейзер е издъхнал от задушаване, което сам си е причинил.

Мейзер по-рано призна, че е стегнала пет от най-дебелите свински опашки на врата и крайниците на своя партньор по негово искане. В този момент той е започнала да се мята, но Анита помислила, че движенията са били част от играта му.

"Димов сам си е дръпнал опашките, за да се освободи на примките. Всички вещи лица потвърдиха това", заяви новият адвокат на Мейзер – Петър Чалъмов. Тялото на културиста бе намерено във варненски апартамент на 14 август. Мейзер бе осъдена на три години затвор. По-късно Варненският апелативен съд върна делото за преразглеждане заради процесуални нарушения.

Учудващо близките на Николай следят делото апатично, пише bgdnes.bg. От първоначалните им закани за линч и настояване за доживотен затвор няма и следа. Сестрата на Ники Милена бе разпитана на предишното заседание, след което заяви, че не се интересува от завършъка на делото.

„Искам да ме оставят намира, не ме интересува повече Анита. Срамувам се на работа, защото постоянно ме питат за случая.“, коментирала Милена Димова.

Адвокатът на варненката е убеден, че ще отпадне и обвинението в предлагане на подкуп, тъй като за това деяние няма никакви доказателства.

Следващото заседание е насрочено за идния петък, когато ще стане ясно дали Анита Мейзер ще освободи килията в Сливенския затвор.

Самата тя в момента няма постановена присъда, тъй като наказанието от три години затвор бе отменено от апелативните магистрати. Въпреки това тя е държана в килия заедно с престъпници, от които тя се оплаква от тормоз, кражби и дори насилие.

 

Публикация, споделена от MRS BULGARIA WORLD 2014 (@anita_mazer) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати