Меню

Избрани новини

Фен зона

Аутопсията на самоубилия се Крис Корнел разкри много за живота и смъртта му

Музикантът се обеси след концерт на 17 май

Резултатите от аутопсията на фронтмена на „Саундгардън” показват, че Крис Корнел е приел много лекарства, преди да се самоубие. В тялото на 52-годишния музикант е установено наличие на успокоителни, седативи, барбитурати и лекарства срещу конгестия на синусите, се посочва в токсикологичния доклад.

Данните показват, че този коктейл от лекарства може да предизвика вялост и изкривява представата за реалността. Съпругата на Корнел смята, че решението му да сложи край на живота си може би е повлияно именно от приемането на успокоителни.

През нощта на 17 май безжизненото тяло на музиканта беше открито в банята на хотелската му стая в Детройт от съпругата му. Разследването на властите показа, че той се е обесил. Крис Корнел си е признавал в свои интервюта, че като тийнейджър е имал проблеми с наркотиците, а после и с алкохола.

През 2007 г. обаче той увери, че се излекувал, след като постъпил в рехабилитационна клиника. Говорил е също и за периоди на депресия и агорафобия - страх при преминаване през големи открити пространства през, които е преминал.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати