Меню

Разцъкай

„Аз съм Хийт Леджър“ (трейлър)


10 години след трагичната му смърт излиза документален филм за живота му

Spike TV и Network Entertainment публикуваха в мрежата първи трейлър на филма на Дерек Мъри "Аз съм Хийт Леджър", в който приятели, роднини и колеги актьори говорят за него и страстта му към киното.

Видеото показва Хийт Леджър, които снима безразборно всичко пред себе си с камерата. След това се появяват Наоми Уотс, Бен Менделсон, Анг Лий, Бен Харпър, Кристина Кауши и други, всички разказващи спомени за своя близък  приятел. Ще може да се види и Кейт, сестрата на Хийт, чието семейство е предоставило много материал от личните архиви на актьора, който винаги е искал да бъде режисьор.

Документалната лента ще разкрие многопластовата личност на Леджър, ще освети най-известните му роли и ще го покаже от другата страна на камерата, обобщава работата Мъри The Hollywood Reporter.

Премиерата ще се състои на 23-ти Април на фестивала Трибека, а световната премиера е насрочена за 3 май, след което ще бъде показан по Spike TV и издаден на DVD

28-годишният австралийски актьор Хйит Леджър бе намерен мъртъв в апартамента си в Ню Йорк на 22 януари, 2008 г. Смъртта му е настъпила в следствие на отравяне, след поемане на няколко несъвместими лекарства. Смята се, че блестяшият актьор се е самоубил в следствие на депресия.

На 4 април тази година, той щеше да навърши 38 години.

Националният институт по кинематография на Австралия награди посмъртно Леджър с главната филмова награда за ролята му на Жокера в "Батман - Черният рицар". За същата роля Леджър посмъртно бе номиниран за "Оскар". Той блести в филми като „10 неща, които мразя у теб”, „Патриотът”, „Планината Броукбек”, „Черният рицар” и др.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати