Меню

Избрани новини

Звездите

Погребват Крис Корнел в петък

Снимка: Facebook

Приятели и колеги ще го почетат в Холивуд

Легендарният вокалист Крис Корнел ще бъде погребан на частна церемония в Холивуд в петък. Това сподели за „Асошиейтед прес“ адвокатът му Кърк Пасич. Фронтменът на „Саундгардън“ и „Аутослейв“ бе открит обесен в банята на хотелската си стая миналата сряда в Детройт след концерт .
За сега полицията работи по версия за самоубийство. Съпругата му Вики Караянис обаче отхвърля категорично варианта съпругът й да е сложил сам край на живота си.  В официално заявление до медиите обяви, че в последния им телефон разговор след концерта, Крис й казал, че пил повече от обикновено от успокоителното ативан. Музикантът говорел малко неразбираемо и заваляно. „Знам, че обичаше децата ни и не би ги наранил като умишлено отнеме живота си”, заяви Караянис. „Ако Крис е отнел живота си, то той със сигурност не е знаел какво прави и тези лекарства, или други субстанции може да са продиктували действията му“, смята вдовицата.
Все още не са ясни от токсикологичните тестове и не е сигурно какво точно е провокирало Корнел. Факт е обаче, че ативана има странички ефекти като параноични и самоубийствени мисли.   Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза