Меню

Избрани новини

Звездите

Съпругата на Крис Корнел не вярва, че се е самоубил

Снимка: Stefan Frank Thor Straten

Лекарства били причината

Семейството на Крис Корнел, който се самоуби в хотелската си стая в четвъртък, се съмнява, че е имал намерение да сложи край на живота си. Според Вики, съпругата на Корнел, на решението му са повлияли лекарства, които музикантът взимал против тревожност. Предварителната съдебна експертиза показа, че Крис е починал от задушаване, което си е причинил сам.
Фронтменът на „Саундгардън“ и „Аутослейв“ дълго се е лекувал от различни зависимости. Едно от нещата, които е приемал против неспокойствие и за да се справи с инсомниата е веществото ативан. Едно от страничните му действия е появата на депресия, която е много вероятно да е повлиявала на поведението му.  Ройтерс цитира изявление на съпругата, в което казва:"Случилото се е необяснимо и се надявам, че пълните резултати от аутопсията ще ни дадат повече информация".
Корнел никога не е криел за проблемите си с алкохола и наркотиците, за фобията си от открити пространства и от предразположеността му към депресия. Съпругата сподели и за телефонен разговор, в който вокалистът говорел неясно и казал, че май е приел повече ативан от обикновено.
Крис Корнел почина часове след концерт на „Саундгардън“ в Детройт , където направи невероятно шоу. Още на следващия бе съобщено, че се е обесил в банята.
Източник: dnevnik.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза