Меню

Избрани новини

Риалити

Заплашват с убийство децата на Шумахер, ако не плати 1 милион долара

Снимка: AFP

Изнудвачът бързо си намерил майстора

Мъж на 25 години е заплашвал, че ще убие децата на легендарният автомобилен състезател Михаел Шумахер. Смелчагата поискал 1 милион долара от семейството на 7-кратния шампион във Формула 1.
През февруари 2016 година, съпругата на състезателя- Корина получила мейл, в който пишело: „Ако не получа парите до 31 март, децата ви ще бъдат убити по някакъв начин. Във Формула 4 стават доста инциденти.“ По това време 18-годишният син Мик се състезава именно във Формула 4, а дъщерята на Шумахер- Мария също има успешна кариера в същата сфера.
Изнудвачът, чието име се пази в тайна, е бил заловен от полицията доста лесно. Умникът оставил данните на банковата си сметка в заплашителния мейл, което съдията на делото нарича „не особено разумно“.
Престъпникът е получил условна присъда, глоба от 4 500 евро и 50 часа общественополезен труд. Адвокатът му коментира, че клиентът му до днес „не може да обясни действията си“.
48-годишният Михаел Шумахер продължава да бъде в кома, след скри инцидент в края на 2013 година. Той се възстановява в дома си в Швейцария, но семейството и агентът му не дават подробности за състоянието му към момента.
Източник: sportlive.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати