Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пенсиониран агент 007 призна – Аз убих Лейди Ди! (видео)

Снимка: Instagram

Шпионинът от МИ5 участвал в 23 убийства по заповед на службите

80-годишният Джон Хопкинс е пенсиониран агент на британските тайни служби МИ5, който признава за серия от убийства, извършени от него. На възрастният Джейс Бонд му остават още няколко седмици живот и не иска да напусне този свят, отнасяйки тайните си в гроба, съобщава британската медия Culture Shock TV.

Хопкинс твърди, че е участвал в 23 убийства организирани от британските тайни служби и изпълнени в периода от 1973 до 1999 г. Сред тези убийства е и това на обичаната принцеса Даяна.

Джон Хопкинс е работил като оперативен агент в МИ5 38 години, като в този период тайната служба на Великобритания често му е нареждала да извършва дискретно убийство на определено лице, за което се смятало, че представлява опасност за националната сигурност на Обединеното Кралство.

Като машинен инженер и експерт по оръжие Хопкинс твърди, че има голям опит в убийства с конвенционалните методи, включително и използването на химикали и отрови. Бившият британски разузнавач обяснява, че е бил част от седемчленна група оперативни агенти на МИ5, които били натоварени да извършват политически атентати на територията на Великобритания.

От разказите му става ясно, че повечето от жертвите били политици, журналисти и лидери на политически партии. По отношение на принцеса Даяна Хопкинс твърди, че тя е единствената жена жертва на атентатите, които той е извършил и единствен член на британското кралско семейство, пише БГНЕС.

Тя е единствената жертва, за чиято смърт бе поръчано директно от самото кралско семейство, подчертава Хопкинс. "Даяна беше красива и любезна жена", казва той и уточнява, че според него тя е застрашавала британската корона.

"Кралското семейство разполагаше с доказателства, че тя възнамерява да се разведе с принц Чарлз. Тя знаеше прекалено много тайни, отнасящи се за кралското семейство. Моят шеф ми каза, че тя трябва да умре. Получил е пряка заповед от принц Филип и трябваше да направим така, че да изглежда нещастен случай.

Никога преди това не бях убивал жена, още по-малко принцеса, но изпълних заповедта. Направих това за кралицата и за страната. Следният етап от задачата включваше медиите, които много добре изпълниха своята част от работата", разказва Хопкинс.

Бившият британски разузнавач прекарва последните си дни вкъщи, но казва, че след тези разкрития очаква да бъде арестуван. Хопкинс твърди също така, че всяко разследване относно тази афера би било трудно доказуемо и "много усложнено", защото писани доказателства в МИ5 няма, а освен това почти всички негови колеги са починали.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати