Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Анита Мейзер с екслузивни разкрития от тв ефира (видео)

Снимка: Фейсбук

Фаталната Mrs. Bulgaria World проговори от затвора в Сливен

Осъдената на 4 години затвор Анита Мейзер ще разкрие цялата истина за инцидента с нейния съпруг Николай в национален ефир, научи репортер на LifeOnline.bg.

Фаталната мисис вече е заснела интервюта в за две предавания, които предстоят да бъдат излъчени в една от най-гледаните частни национални телевизии.

Припомнете си, че в навечерието на 15 август 2016 година трагично загина  нейният съпруг Николай Димов. След първата присъда от 3 години, за предлагане на подкуп, процеса беше анулиран и подновен.

Сега Анита Мейзер е с по-висока присъда, след като делото за смъртта на съпруга й Николай Димов бе прерзгледано за втори път.

Състав на Варненския окръжен съд наложи на фаталната мисис три години и половина за убийство по непредпазливост и четири години и половина за предлагане на подкуп на полицай. След редуциране на присъдата, на Мейзер се налага по-високото наказание.

Анита отрича да е предлагала подкуп и възроптава срещу нечувано високата кръвнина поискана и отсъдена на майката на жертвата - осъдената ще трябва да плати 150 000 лева обезщетение за нанесени неимуществени вреди. За предлагане на подкуп на длъжностно лице магистратите глобиха Мейзер с 9000 лева.

Делото се води по съкратената процедура, защото по съвет на адвоката си Мейзер призна вината си за убийство по непредпазливост.

Присъдата се обжалва пред апелативен съд.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати