Меню

Избрани новини

Звездите

Очаква се краят на делото срещу Анита Мейзер

Днес бяха изслушани финалните пледоарии

Прокуратурата поиска 6 години затвор за Анита Мейзер, която е обвинена в убийство по непредпазливост и предлагане на подкуп на полицай. 

Делото срещу Мейзер беше върнато отначало, след като първоначално беше осъдена на три години затвор. Тогава Варненският окръжен съд призна 52-годишната силиконова бизнесдама за виновна за убийство по непредпазливост на съпруга си - културиста Николай Димов и затова, и предлагане на подкуп. 

По време на заключителните пледоарии днес (понеделник 23-10-2017) прокуратурата поиска 6 години затвор за това, че Мейзер опитала да подкупи полицай и 4 години затвор за причиняване на смърт по непредпазливост и 10 хил. лв. глоба. 

На влизане в съдебната зала Mrs. Bulgaria World отказа коментар. Анита Мейзер оттегли самопризнанията си, в които твърди, че е виновна за смъртта на Николай. 

Анита Мейзер

Според роднините на Димов убийството е умишлено и планирано предварително. Майка му Петранка смята, че Мейзер не съжалява за стореното. От своя страна Мейзер смята делото за "купено" и е заявявала неведнъж, че сестрата на покойния ѝ съпруг е оказала натиск върху съда. 

Според прокуратурата Николай Димов е починал по време на експеримент за демонстрация на сила. Тялото на мъжа беше открито безжизнено сутринта  на 15 август 2016 г. в шикозния пентхаус на Мейзер срещу резиденция Евксиноград. По тялото му бяха открити т. нар. "свински опашки" и първоначалната версия беше, че мъжът е починал в резултат на любовна игра.

Според експертизите двамата съпрузи имали намерение да заснемат клип, с който да демонстрират в чужбина възможностите на Николай. Тогава Анита Мейзер завързала краката, ръцете и врата на мъжа си с "кабелни стяжки", от които той трябвало да се освободи със сила. 

Стегнатите свински опашки на врата на пострадалия притиснали венозните съдове в областта на шията. С последни усилия Николай успял да скъса кабелната превръзка на ръцете си. Направил опит да освободи врата си от тях, но в усилията за това примката се затегнала около врата му допълнително, той изгубил съзнание и се отпуснал на масажната маса, където провеждал експеримента.

От страх да не бъде обвинена за смъртта му Мейзер измислила различи версии, които в хода на разследването променяла няколко пъти. Още същата нощ успяла да се освободи от купените по-рано свински опашки, които трябвало да се използват за захващане на шатра пред дома им. 

Няколко часа след полунощ Мейзер съобщила в Пето РУ на МВР, че съпругът ѝ е мъртъв.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати