Меню

Избрани новини

Риалити

От затвора Анита Мейзер влиза в „Черешката на тортата“

Анита Мейзер

Тази седмица се завърта шоуто с учстието на фаталната вдовица

Скандалната бизнесдама Анита Мейзер ще влезе в домовете ни тази седмица, макар и без да напуска пределите на килията си в сливенския затвор.

През следващите 5 вечери NOVA ще завърти повторение на предаването „Черешката на тортата“ с участието на обвинената в непредумишлено убийство Mrs. Bulgaria World (Мисис България Свят).

Останалите участници в Черешката тази седмица са Моника Валериева, Явор Бахаров, Ваня Джаферович и Калина Паскалева. Припомняме ви, че Мейзер взе акъла на гостите на своята вечеря в стил Лас Вегас и с помощта на Киро Скалата успя да грабне плакета и титлата „Най-добър домакин“.

Анита Мейзер в момента е в затвора, където очаква приключването на процеса, който бе възобновен от начало, след като първоначалната й присъда от 3 години беше анулирана.

Тя е обвинена за непредумишленото причиняване смъртта на съпруга си – културистът Николай Димов.

Преди две години Анита и Ники получиха покана от продуцентите на ВИП Брадър да влязат в Къщата на шоуто за три месеца, но силиконовата бомба и съпругът й отхвърлиха офертата.

Ако успее да се спаси от тежка присъда, сексбомбата е склонна да влезе „зад решетките“ на телевизионния затвор на Биг Брадър, освен това пред репортер на LifeOnline.bg тя заяви, че смята да издаде книга разказваща за кошмара изживян покрай смъртта на съпруга си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза