Меню

Избрани новини

Звездите

Намалиха присъдата на Орнела Мути на 6 месеца затвор

Орнела Мути

Актрисата представила фалшиво медицинско за да отиде на вечеря с Путин

Апелативният съд в Триест намали присъдата италианската актриса Орнела Мути, която бе осъдена през 2015 г. за отсъствие от спектакъл оправдано с фалшиво медицинско свидетелство, съобщава агенция АНСА.

Мути ще плати глоба от 500 вместо 600 евро, намалено е и ефективното й наказание - от осем на шест месеца затвор. За да се отървете само с условна присъда, актрисата трябва да плати 30 хиляди евро на потърпевшата страна. В допълнение към глобата красивата актриса, ще трябва да заплати 3,6 хиляди евро съдебни разноски.

Искът срещу актрисата подаде администрацията на театър в Порденоне. В него се твърди, че Мути е представила фалшиво медицинско свидетелство, което оправдава отсъствието й на сцената в пиесата на 10 Декември 2010. Хонорарът за изпълнението й е 25 хиляди евро.

Филип Киркоров

Вместо да играе на сцената звездата на италианското кино отива на благотворителна гала вечеря в Санкт Петербург, където са президент Владимир Путин и американския актьор Кевин Костнър.

След като се разчу за случилото се Мути се извини на обществеността. Тя обясни, че болестта й (ларингофарингит) не й е позволявала да говори, но в благотворителната вечеря тя е можело да участва, защото там не е нужно да се говори.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати