Меню

Избрани новини

Звездите

Депардийо осъди руска измамница

Жерар Депардийо

Бизнес дамата трябва да върне неправомерно отнети средства

Московският арбитражен съд частично удовлетвори искът на френския актьор Жерар Депардийо срещу руската бизнес дама Елена Лазарева. Тя е осъдена да възстанови съответно пет милиона рубли (около 74 000 евро по текущи валутни курсове), съобщава РИА Новости.

От Лазарева актьорът търси 6,6 млн рубли, които според делото са били прехвърлени от сметката на Депардийо в тази на Лазарева в руската Про Бизнесбанк, която загуби лиценза си през август 2015 г.. Представителят на френския актьор каза в съда, че Депардийо е имал финансови договори с Лазарева, а сумата е била изтеглена без неговото знание.

Миранда Кер

Според Лазарева, тя е извършвала правни услуги по договора на актьора с продуцента Арно Фриле. В частност, на ответника заявява, че през 2013 г., тя е била ангажирана по получаването на статут на самостоятелен търговец на Депардийо.

Това е второто удовлетворително дело за Депардийо от три заведени през декември 2016 г.. През април актьорът осъди Лазарева да върне 591 000 рубли (8791 евро). Тогава актьорът заведе иск с твърдението, че открил прехвърляне на средства от своята към сметката на ответника в размер на 500 хиляди рубли с уточнение "заем" в полето "Плащане". В същото време договор с Лазарева ищецът не е сключвал.

Филип КиркоровКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати