Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Съдът отказа да оневини Джим Кери за смъртта на любовницата му

Джим Кери
Снимка: кадър от филм

Катриона Уайт се самоуби през септември 2015 г. със свръх доза болкоуспокояващи

Американската съдийка Деридре Хил заяви, че няма намерение да прекрати делото по случая с убийството на Катриона Уайт, което роднини на жертвата заведоха срещу бившия й приятел, 55-годишният комик Джим Кери. Родителите й твърдят, че актьорът е доставял лекарствата, които убиха Уайт, съобщава The Telegraph.

"Имам нужда от повече време, за да разбера всички обстоятелства по този случай" - каза съдията.

Бащата и майката на починалата от свръхдоза с обезболяващи Катриона Уайт казват, че Джим Кери незаконно е намирал за нея лекарствата, които в крайна сметка доведоха до смъртта на 30-годишно момиче. Известният актьор отрече тези обвинения.

По-рано бе съобщено, че в последния си SMS до починалата, Кери пита Катриона, какво се е случило с лекарствата, които е купил. По-късно стана известно, че до леглото на Уайт е намерена опаковка обезболяващи, предписана на името на някой си Артър Кинг.

Следователите подозират, че Кери е използвал псевдоним за да купува незаконно силни обезболяващи. 
Следващото заседание съдът определи за 28 април, 2018, когато актьорът отново ще бъде разпитан.

Кери и Уайт започват да се срещат през 2012 г., връзката им продължила няколко месеца. През 2015 г. двойката възобнови отношенията си, но скоро след окончателната раздяла с актьора 30-годишната Катриона се самоуби.

Момичето беше намерено мъртъв през септември 2015 г.. Тя е оставила предсмъртно писмо, което обяснява оттеглянето й от живота с раздялата си с Джим Кери. Самият той многократно е декларирал, че е невинен за смъртта на бившата си любовница.

Рауд АтифКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати