Меню

Избрани новини

Звездите

Камера запечата ареста на Тайгър Уудс (видео)

Разследващите не могат да си обяснят много факти около инцидента

Американската голф звезда Тайгър Уудс беше арестуван преди дни, както вече съобщи LifeOnline.bg. Едва сега обаче се появиха кадри от полицейския арест, показващи дезориентираният бивш спортист. На видео записът от камера в полицейския автомобил се вижда обстойният тест за алкохол и концентрация на американците, както и щракването на белезниците върху ръцете на прочутия състезател.

Според полицейските доклади, патрул е забелязал спрян луксозният автомобил на голфъра в аварийната лента на голям булевард във Флорида. При проверката, извършена в  2 през нощта, полицаите откриват спящият на шофьорската седалка Тайгър Уудс, а двигателят на Мерцедеса му все още е работел, предаде Iiside Edition.

Две от гумите на колата били спукани, а отпред и отзад купето било ожулено, най-вероятно в резултат на лудо каране.

Къде е отивал и от къде се е връщал тепърва разследващите се опитват да разберат. Шампионът по голф се намирал далече от своя тузарски дом за 80 милиона, както и от ресторанта си, и обяснил, че просто искал да покара без посока.

Дезориентацията си Уудс оправдал с комбинацията от няколко различни силни лекарства предписани му от неговия лекар.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза