Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ексклузивно в писмо от затвора Анита Мейзер: „Тази жена иска да ни очисти…“

Анита Меейзер: Искат да ме убият
Снимка: LifeOnline.bg

Фаталната мисис България чувства живота си застрашен от сестрата на покойния си съпруг

Mrs. Bulgaria World Анита Мейзер се престраши да проговори за тежкия си живот в затвора в Сливен, където, както самата тя казва лежи „без вина виновна “. В 12 ръкописни страници тя разказва за живота си зад решетките, за своите страхове и за това как се е стигнало до присъдата й. Цитираме буквално написаното от нея, запазвайки оригиналната пунктуация.

„Не мога да повярвам, че оцелявам все още като „мравка“ в кибритена кутийка близо година и половина.“, с тези думи започва писмото си Анита Мейзер до главния редактор на LifeOnline.bgЕлза Парини.

„Представяш ли си Елзе, до къде стигнах да пиша писмо, вместо SMS? Сега, моят Facebook са милите писма, които получавам тук. А е истински празник, ако някой близък дойде да ме види лично тук…“

Най-големият страх на почернената бизнесдама обаче идва от сестрата на покойният й съпруг Милена, която според осъдената иска смъртта й:

„Много, много ядове имам и ще имам с тази жена. Иска да ни очисти и двете [с дъщеря й Джули, бел.р.]. Мен дори си мисля, че вече се пробваха с отрова… повръщах, идва бърза помощ 2 пъти в ареста във Варна. Бях предупредена да внимавам. Случката е документирана… Пробваха се  в затвора, пътувах болна [от Сливен до Варна, бел.р.] и в ареста бях много зле, беше ден преди дело…“, разказва опасенията си, че има заговор за нейното физическо елиминиране Анита Мейзер.

В писмото си до мен, злощастната вдовица се оплаква и от некомпетентността, и преднамереното отношение на някой полицаи и магистрати ангажирани със случая. Тя описва тяхното поведение и техните показания разкривайки очевидни неточности и разминавания.

 

Писмо от затвора

Писмо от затвора

Анита Мейзер описва действията и поведението на полицаи, следователи, прокурори и адвокати свързани с нейния случай

Обвинението в предлагане на подкуп, тя обявява за скалъпено и обяснява с връзките на своята етърва Милена с високопоставени магистрати и желанието й Анита да остане зад решетките. Сестрата на покойния й съпруг Николай Димов, на всяка цена искала да я види осъдена и да получи солидно обезщетение. Гражданският иск срещу Анита Мейзер е за 300 хиляди лева, но съдът на първа инстанция отсъди половината от сумата, както и покриване на разходите по делото плюс глоба 9 хиляди лева, които осъдената обжалва в апелативен съд.

Анита и Ники в Хаваи

Всичко е заради парите, които правят всичко възможно аз да платя! Всички разходи по делото, граждански иск и т.н. Иначе к‘во става… Милена ще си оскубе косата косъм по косъм с пинсета… а държавата мисли, че съм милионерка и ще трябва аз да платя всичко. Бизнес е това мое дело, не е съдебен процес! Да вземем от богатите, а това, че не е вярно, к‘во ни интересува. Моята невинност за тях е неизгодна, ще трябва държавата да ми плати неустойка, а това е невъзможно…“, обяснява стремежа на съда да постанови осъдителната присъда затворничката.

Факсимиле: LifeOnline.bg

„Ох Елзе, к‘во ми дойде на главата, и 100 живота да имам, не мога нито да го преживея, нито да го проумея, нито да си простя, че не използвах малко разум да му откажа да се занимавам с глупостите му безкрайни. Ще се поболея от тези глупости, ако вече не съм, от сериозни болести, тук в затвора. Често жените се поболяват в затвора от рак, но понеже няма прегледи, обикновено е късно когато се установи подобно нещо. Живот ли бе да го опиша… Иначе тук за бездомните е страхотно място. Кефят се, че имат какво да ядат, къде да спят и се радват да се къпят макар и със сапун, който ни раздават всеки месец. Дават на всички прах за пране, превръзки, сапуни и к‘во им е.“, с тези думи Mrs. Bulgaria World описва ежедневието зад стените на затвора в Сливен.

За сексуалния живот в женския затвор Анита Мейзер пише:

Стават лесбийки, държат се за ръчички, кога се обичат, кога се псуват, но живота им върви, не страдат като мен и някои други, които са все пак и те със семейства и си имат бизнес и т.н. Човек, 30, 40, 50, 60 годишни жени ходят тук на училище 1-ви клас, 2, 5 клас и т.н. Абе ад под небето е за мен, ще полудея, задушавам се по цял ден затворена в една стая, един коридор и 1 час на каре отвън. Лафка, в която има неща, които никога не съм си купувала и повечето неща дори не съм виждала по суперите… Най-луксозния крем беше “NIVEA” и той се потри. Само български има в момента. Боя за коса от 2-3 лева, окапа ми вече косата…“, оплаква се от условията в женския зандан свикналата на лукс и качествена храна силиконова мисис.

Луксозни коли, екзотични почивки и еко храна са заменени от килия в Сливенския затвор

Анита продължава ръкописа си говорейки за своите терзания, че е обявена от медиите за убийца:

„Ужасно е Елзе усещането да знаеш, че по един или друг начин, все пак, името ти се свързва с най-лошото нещо за един човек – Убийство. Тази дума е най-страшното на всеки език, тези хора – убийците са най-лошите човешки същества на планетата Земя и аз наредена между тях с такова обвинение от жълтите медии.

Искам пак да кажа, в закона има такива членове  като 115, 116, 117, 118, 119, 120 и 121 където пише „убийство“, а моя член 122 пише причиняване на смърт, но никой не го пише така, а и често, че е по непредпазливост го разбират само магистратите, на обикновените хора им напълниха главите с Убийство. Тази дума има едно, единствено значение: Отнемане на човешки живот, независимо как, от друг човек. Аз не съм го убивала. Не е честно всички да твърдят това…“.

Пропитото с мъка послание затворничката завършва с думите:

„Сготвиха ме хора с по-малко или повече власт, а сестра му ме мразеше, но след смъртта на Ники се отпусна да ме смаже с кеф. Таила е 6 години ненавистта си към мен. Два пъти идва в Америка изцяло на моя сметка.  Всеки път х 1000 $ горе долу се набутвах покрай нейното гости, неблагодарница. Знае, че аз не съм виновна, но да ми е гадно, що не… отмъщението е №1 мотив за убийство, а тя го има… Страшно е! Макар, че Ники казваше, че мотив не е достатъчно, а сърце… Бог да го прости I loved him, you know that" [Обичах го, знаеш това…, бел.р.].

03.12.2017 г. подпис: Анита Мейзер

Анита Мейзер и Николай Димов сключват брак на 01.01.2011 г. на хавайския бряг.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати