Меню

Избрани новини

Клюкарник

Срам! Холандските власти прибраха братът на Глория

Глория Николай Иванов

Двамата бяха скарани дълги години, след като братът обрал сестра си

Николай Иванов, братът на Глория, е бил арестуван от полицията в Амстердам миналата седмица. Той е прекарал 24 часа в ареста по подозрение, че е свързан с балканска банда за източване на кредитни карти. Николай обаче бил скоропостижно освободен с извинение, като според местните ченгета ставало въпрос за съвпадение на имената. 

Холандците издирвали друг Николай Иванов, също роден в Русе и на идентична възраст. Ставало обаче въпрос за бивш футболист, играл в "Дунав" и "Светкавица" (Търговище), твърди седмичник.

Симона Загорова

Дълги години Глория и Николай бяха на нож и не поддържаха никакви контакти. Едва в последно време размразиха отношенията си и миналата година дори ходиха на семейна почивка в Париж. 

Ябълката на раздора помежду им бе случка от средата на 90-те години. Тогава певицата от Две могили тъкмо изгрявала като една от звездите в лекия жанр. Столичната й квартира била разбита и ограбена до шушка, задигната била дебела пачка с пари, бижута и други ценности. Ченгетата надушили, че става въпрос за удар от вътрешен човек. Те категорично доказали, че апашът е не друг, а собственият брат на Глория. 

Емилия и Коко ДиневКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати