Меню

Избрани новини

Пикантерии

Симона на Глория натопорчи турците с мокра фотосесия (снимки)

Симона Загорова
Снимка: Инстаграм

Двете дами разпускат в южната съседка и заливат мрежата с горещи снимки

Новата звезда на поп сцената Симона Загорова подлуди персоналът на турския хотел, в който е отседнала с майка си фолк примата Глория. Участничката от „Гласът на България“ пусна поредна доза свои горещи снимки от турския курорт, където е на почивка.

Фотосесията на малката Симона е толкова гореща, че докато си правили снимките с мама Глория, двете всели тих ужас у по-принцип свикналите на всичко служители на хотела.

Разбира се най-много влажни погледи снимките събраха пред таблетите и телефоните на последователите да двете известни дами.

Симона Загорова

Симона Загорова

шокира с мокра фотосесия

Щерката на прочутата чалга прима е решила да разпусне сериозно след като претърпя разочарование в музикалното шоу "Гласът на България" и не можа да се класира за финала. Над качените фотоси Симона написа на английски:
She gave up her life, to follow her dreams Left behind everything, for the movie scene Nothing more she could want, she was determined to follow her plan!!!

В превод: Тя се отказа от живота си, за да последва мечтите си Остави всичко заради кадъра Нищо повече не можеше да иска, тя беше решена да следва плана си!!!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза