Меню

Избрани новини

Риалити

Фейсбук изригна срещу вечно надрусаната Макавеева (коментари)

Черешката на тортата
Снимка: НОВА

„Тъпо и неадекватно“, „Надрусана ли е или пияна?“, „Самозабравила се аматьорка“, са малка част от определенията по адрес на новоизлюпената актриса

Социалните мрежи врат и кипят срещу участничката в "Черешката на тортата" Снежана Макавеева. Актрисата провокира топ фризьора Кристиян Капанов, който постна снимката й и написа: "Тъпо". "Не бих го изтърпяла това и за две минути", възкликва актрисата Нона Йотова. 

Оказа се ,че била актриса? Държа се много просташки. Избягвам да гледам, но се случваше, диви се Капанов в социалната мрежа. И допълва: Чудеше се къде да си сложи краката на масата, за да е по оригинална. Да изпие повечко алкохол, за да прикрие простотията ... даже не си поставих за цел да запомня коя е. Тя е уникално тъпа и алкохолизирана. И вечно пияна.

Тъпа грозна и невъзпитана, възкликва потребителка на мрежата и допълва: Чудя се дали е пияна или друсана.

Тъкмо това коментирах, чудя се как я търпят такава и с това неадекватно поведение!, допълва друга.

Снежана Макавеева

Макавеева вече успя да разбуни духовете с чутовна простотия, изръсена от нея в национален ефир. Надутата блондинка се изложи публично, като омаловажи успехите на една от легендите на българския волейбол Владимир Николов в един от епизодите на "Черешката на тортата". 

Черешката на тортата

Черешката на тортата

Снежана Макавеева, Владо Николов

Манекенката и актриса бе домакин на останалите звездни участници в предаване - Жени Джаферович, Димо Алексиев и Глория Петкова от "ВИП Брадър". През цялата вечер самовлюбената Макавеева демонстрираше пренебрежително отношения към именития ни спортист, а накрая "закопа" себе си с въпроса "Ти играеш ли някъде или си бил известен преди 10 години?". 

"Фейсбук" настръхна срещу неадекватното поведение на Макавеева, а в страницата на "Черешката" доста зрители се усъмниха, че е на "весели вещества".

"Потресен съм как е възможно новоизлюпените "артисти", които са снимали един сериал, един филм и две реклами да имат такова самочувствие?!? Освен това, как може да си артист и да говориш с тези паразити - "ше", "ся", "дет". Ти коя си и как стана известна? С актьорски умения не е със сигурност, защото нямаш даже наченки от тях. Била 3 месеца в Япония и се върнала с повече знания от учителя си... Поредната надрусана булевардна принцеса. Умираме да правим глупаците известни... Изключително противно и невъзпитано момиченце с явен афинитет към свинете - то не бяха "свинщини", не беше "помийка", не беше "кочина" - недопустимо! Да се върне в кочинката си, да си завре там грозната зурличка и да не се излага...", беснеят срещу представянето на Макавеева в "Черешката" фенове на предаването. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати