Меню

Избрани новини

Музика

Жалка кражба! Бедната на идеи ТИТА плагиатства от стар украински клип (снимки)

Творческо безплодие или евтин пи-ар трик?!

Прохождащата певица Тита и екипът й са откраднали почти дословно идеята за клипа на песента "Антилопа" от украински колежки, пише в. "Телеграф". Кражбата разкриха почитатели на дамското дуо от Украйна "Никита".

В клипа на към новата песен на Тита изпълнителката се среща със своето алтер-его и след като се въргалят в чаршафите за известно време, сядат да вечерят от двата края на дълга маса. Едната Тита е облечена в червена рокля, а другата - в черна. На масата има различни плодове, като ябълки и грозде, но и сурово месо - пържоли и сърца. Между краката на притежателката на червената рокля се крие пухкаво зайче, което се появява в няколко кадъра. 

Горе е оригиналът на "Никита", под него е ментето на Тита

Нашенката има и няколко сцени, в които захапва суровите късове месо. Видеото към песента "Искусаю" (Изяждам б.р) на украинките "Никита", което е пуснато през 2011 г., е построено върху абсолютно същия сюжет, като една от певиците също е с червена рокля. Другата обаче е в бяло, вместо в черно, както е в копи версията. 

Copy / Paste


Голямата разлика в оригинала е, че блюдата на масата са доста по-скъпи от родните - черен хайвер, стриди, папая, но и сурова пържола, която една от певиците смело захапва. Зайчето между краката на дамата с червена рокля също е на линия.

Освен, че страдат от липса на идеи, плагиатите търсят лесен начин да рекламират видео си с евтин псевдо скандал, като този, коментират потребители, които са на мнение, че пускането на новината за кражбата е чист ПР ход.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза