Меню

Избрани новини

Звездите

Папи Ханс замесва нова порция КЕКС

Papi Hans
Снимка: YouTube

Пуска го в края на януари

 

Младият писател Константин Трендафилов, в последно време по-известен като Папи Ханс и по-малко като гаджето на Дара, готви нова доза предизвикателства към меломаните, научи от свой източник репортер на LifeOnline.Bg.

Симпатягата, който рязко скочи в мейнстрийма с уникалната по смисъл и съдържание хитачка "КЕКС", е запретнал здраво ръкави и работи върху нов материал, заедно с другия кулинар, участвал в забъркването на хитовата рецепта - Искрен Тончев - Искрата.

След като за по-малко от два месеца шантавото парче успя да се наложи като тотален хит и вече преваля 3 милиона гледания в YouTube, Трендафилов готви нов удар.

На този етап изпълнителят мълчи като риба за новия си проект и дори не издава дали ще го пусне на пазара като Папи Ханс, или ще заложи на нещо сериозно, което ще подпише с истинското си име.

 

Папи Ханс готви нови кулинарно-музикални продукти

Междувременно, в интервю със Сашо Диков, Константин разказа, че родителите му са били първите хора, оценили "КЕКС"-ът подобаващо като продукт с истински потенциал.

След като с Искрата започнали работа върху музикални проекти, Трендафилов пуснал на семейството си демо версии на първоначалните си идеи и съвсем на края им презентирал и "КЕКС", с излишната уговорка, че това е просто майтап, който не трябва да вземат на сериозно.

Майката на изпълнителя обаче моментално съзряла хитовия му потенциал и била повече от категорична, че точно това е парчето, което е истинска бомба със закъснител.

Папи Ханс разказа още, че след главоломния успех на "КЕКС"-ът е бил залят с предложения от други изпълнители за колаборации, жадни да яхнат вълната на създалия се хайп, но за момента планове за дует няма. Поне на този етап.

Константин Трендафилов се надява, че ще пусне новата си продукция към края на януари. Ако всичко е точно... 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати