Меню

Избрани новини

Звездите

Неукротима! Мадона стяга ново турне!

Мадона
Снимка: YouTube

Легендарната певица посреща голям юбилей догодина

60! Колкото и да не ни се вярва, ако е жива и здрава, догодина по това време любимата легенда на няколко поколения меломани - Мадона, вече ще е чукнала точно толкова - 60.

Колкото и да не ѝ личат, колкото и да е свежа, енергична и харизматична, рождената дата на изпълнителката с цяло име Мадона Луиза Вероника Чиконе е 16 август 1958-ма година.

И въпреки, че пораснахме с музиката ѝ, а присъствието ѝ в медийното пространство сме приели за даденост, годинките си летят и 60 звучи някак... стресиращо.

За всички други, но не и за нея.

Към настоящия момент, бидейки на 59, Мадона живее на пълни обороти и с чудовищен замах, вперила поглед в бъдещето, напук на ЕГН-то си.

С днешна дата, певицата е майка на 6 деца, а на плещите ѝ освен грижите за тях, лежи една от най-впечатляващите кариери в историята на съвременния шоу бизнес.

Иконичната Кралица на поп-музиката определено не е от хората, които гледат носталгично назад в зенита на някои от най-пиковите си успехи, изпадайки в меланхолия и умиление.

Точно обратното. В нейният мироглед, посоката е една - Напред и Нагоре.

И вероятно именно това я държи на топа на всички възможни успехи вече цели 35 години.

Точно поради тази причина, вместо да се затвори вкъщи и да страда, че е стара и немощна, Мадона ще направи онова, което умее най-добре.

Ще стегне куфарите и ще спретне за себе си и за милионите си верни поклонници едно гигантско парти, което както всяко едно от десетте ѝ турнета до момента - ще вдигне света нагоре с краката!

Мадона

Тези дни иконичната изпълнителка гостува в Шоуто на Кели Рипа и Райън Сийкрест, където обяви, че тази година се е посветила на благородната кауза да бъде "футболното мамче" на осиновения си син Дейвид, но догодина смята да се върне с гръм и трясък там, където принадлежи - на голямата сцена!

А идеята за ново турне навежда жадните за свежа нейна продукция фенове на мисълта, че вероятно в кралските покои, под строга охрана, се пече нов албум.

О, да! 2018-та определено започва да се очертава като вълнуваща за верните почитатели на истинската Кралица - Мадона!

И докато имитаторите са много, Кралицата е една! (седни си, Лейди Гага, не говорим за теб. Ти си просто copy/paste)

Тъй като все още дори не сме изпратили 2017-та, докато чакаме новите изяви на Материалното майче на поп-музиката, ще Ви подгреем с няколко изпълнения от вълнуващите ѝ живи спектакли! 

Лейди Гага

Пинк и Кристина Агилера

Селена Гомез

U2

Джей ЗиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати