Меню

Избрани новини

Пикантерии

Даде й пауър! Гущеров подсили Светлана Василева с торта (снимка)

След месец раздяла, двамата отново са заедно

Християн Гущеров явно е набрал много енергия след месец без жената до себе си. Новият любим на Светлана Василева я посрещна със сладка калорийна бомба след излизането ѝ от Big Brother, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Предполагаме, че съпругът на фолк миньончето Мария смята да изразходи много енергия в компанията на плеймейтка и затова е приготвил торта, която да й даде пауър и издръжливост по време на предстоящия маратон.

За да не е постна гледката на снимката, която неизбежно ще се появи в мрежата Хриси е добавил и букет. Цялата тази красота е украсена с надпис „Добре дошла у дома, моя любов“, ние ще добавим, „Стягай се, че много съм ти насъбрал…

Някъде между рундовете, Василева свари да се похвали с романтичния жест в социалните мрежи. Светлана остана на 5 място в риалити шоуто, като тя очевидно беше с протекции във формата и се оказа единствената, която продуцентите пожалиха и не вкараха в никакъв скандал. 

Калорийна бомба ще дава сили на Светлето за предстоящия маратон ...


Дори напротив, от ефира тя бе наложена като най-красивата, най-израсналата, мисиите ѝ бяха натъкмени, че да го играе едва ли не принцеса от приказките. Това най-вероятно се дължи именно на връзката й с Гущеров, който също останал много доволен от нейното представяне.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати