Меню

Избрани новини

Пикантерии

Даде й пауър! Гущеров подсили Светлана Василева с торта (снимка)

След месец раздяла, двамата отново са заедно

Християн Гущеров явно е набрал много енергия след месец без жената до себе си. Новият любим на Светлана Василева я посрещна със сладка калорийна бомба след излизането ѝ от Big Brother, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Предполагаме, че съпругът на фолк миньончето Мария смята да изразходи много енергия в компанията на плеймейтка и затова е приготвил торта, която да й даде пауър и издръжливост по време на предстоящия маратон.

За да не е постна гледката на снимката, която неизбежно ще се появи в мрежата Хриси е добавил и букет. Цялата тази красота е украсена с надпис „Добре дошла у дома, моя любов“, ние ще добавим, „Стягай се, че много съм ти насъбрал…

Някъде между рундовете, Василева свари да се похвали с романтичния жест в социалните мрежи. Светлана остана на 5 място в риалити шоуто, като тя очевидно беше с протекции във формата и се оказа единствената, която продуцентите пожалиха и не вкараха в никакъв скандал. 

Калорийна бомба ще дава сили на Светлето за предстоящия маратон ...


Дори напротив, от ефира тя бе наложена като най-красивата, най-израсналата, мисиите ѝ бяха натъкмени, че да го играе едва ли не принцеса от приказките. Това най-вероятно се дължи именно на връзката й с Гущеров, който също останал много доволен от нейното представяне.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати