Меню

Избрани новини

Пикантерии

Чалгатреса се снима по цици, ожали се от цензура в YouTube (видео)

Треторазрядната фолкаджийка драпа за слава от векове, уви, все така неуспешно

Ако никога не сте чували, че съществува фолк певица с име Татяна, няма да Ви упрекнем. До скоро и ние не бяхме.

И не защото не следим чалга бранша изкъсо, а защото има една специфична категория пълнеж сред фолк гилдията, която е толкова банална и незабележима, че с извинение, ако ще и с хастара навън да се обърне, никой няма да се трогне особено.

Галин

След кратък рисърч установихме, че слабо известната фолк дива Татяна се подвизава из задните редици на "Пайнер" от далечната 2002-ра година, което цифром и словом прави едни 15 години кариера на небосклона.

За този впечатляващ период, госпожата е избълвала един куп посредствени бози, нито една от която не е успяла да стане истински хит.

Дори и най-редовите чалга-фенове срещат огромни затруднения да назоват по име поне едно нейно парче. Повечето не я разпознават и на вид, но да речем, че в някои случаи би могла да мине като Малина за бедни.

Иначе в богатата ѝ видеография е пълно с чеплезене и голотии, уви, подминати от меломаните с ледено пренебрежение.

Повечето фолк маниаци са я виждали почти всяка година да се мята като риба мряна на сцената на концертите на Планета, но в онази част малко след началото на концерта, когато се изявяват треторазрядните изпълнители на лейбъла, а публиката е заета да пърди, да ходи до тоалетната или да се налива с продуктово позиционирани напитки.

Никога не сме срещали Татяна в номинации за награди в категория Певица или Хит на годината. И вероятно има защо. Изпълнителката едва ли някога е успявала да се нареди дори сред 20-те най-популярни изпълнители в жанра.

Сиреч - последна дупка на кавала

Защо изобщо изравяме творческият ѝ труп от ниските етажи на чалга класациите?

Репортер на LifeOnline.Bg попадна на статия, цитираща пост от Фейсбук страницата  на дамата, в който със съжаление обявява, че новото ѝ видео е цензурирано от YouTube и е разрешено за гледане само от пълнолетни потребители на стрийминг платформата.

От чисто любопитство видяхме клипчето и със сигурност не зяпнахме от възхищение.

Изобилие от голи цици, връткащи се дупари и безсмислено кълчотене.

Тоест, нищо ново под слънцето, просто малко по-вулгарно.

Или както обичат да се изразяват в жанра - "провокативно".

Изводът ни - продуктът Татяна е все така ненужен на българския шоубизнес, видеото ѝ е пошло, а песента - безинтересна, с леки препратки към едно парче на Гери - Никол. Това "Да, да, да, да" сме го чували и друг път.

От нас - едно стимулиращо Не...Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза