Меню

Избрани новини

Музика

Песента на Сузанита е крадена! (видео)

Сузанита Мурадова
Снимка: кадър от клип

Младата певица тръгва по стъпките на родните звезди със скандал и чужда песен

Сузанита, тази 14-годишна девойка, която от няколко дни умело влиза във всички светски хроники след дебютното си парче като „непълнолетна”. Макар допреди месеци момичето да бе малолетно тя вече умело върти и изкарва на показ прелестите си пред видеокамерите, пише трафикнюз.бг.

Гери Нокол

Освен скандалното си поведение, което предизвиква почти всеобщо възмущение, оказа се, че Сузи Мурад  има още общо с родните ни изпълнители. През годините не един и двама артисти  са били хващани в издънка как крадат песни на известни балкански и световни изпълнители.

Е, вече и Сузи влезе в тази класация. Наша читателка ни изпрати клип на арабска песен, който не само наподобява мелодията на парчето Lucifer & Buddhа, а направо си го „копира”.  Песента се казва Амулет и е на арабския диджей Biz и е от 2015 година.

„Новаторството” в клипа на Сузи е текста и реденето на римите. Въпреки това… не ни се струва много оригинално.

Чуйте песента на Сузи:

А сега и тази на Biz: 

Междувременно Сузи получи подкрепа от плеймейтката Деси Димитрова, която защити младото момиче. "Провокацията е единственият начин да забележат таланти ти. Браво на момичето за смелостта", написа в профила си в социалните мрежи силиконовата фурия. Около нея непрекъснато има скандали и Деси е свикнала с тях. Явно тя вярва, че в началото на кариерата си всеки артист трябва да заложи на провокацията, за да бъде забелязан, а след това да покаже на какво е способен.Коментари (1)

Къв талант кви 5 лв?
04.09.2017 20:44 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати