Меню

Избрани новини

Риалити

„Мис Свят“ не искат Тамара, питат за Йовита Георгиева

Не искат Тамара на Мис Свят

От централата на форума, се интересували възможно ли е да се яви подгласничката

Оспорваната носителка на титлата „Мис България 2017Тамара Кочорапова бе прецакана официално за конкурса Мис Свят, пише ХотАрена.

От централата на проявата в Лондон са пратили неформално питане дали може подгласничката на „Мис Пинокио“ да представя родината ни в надпреварата. Става въпрос за видимо по-красивата Йовита Георгиева от Бургас, която според организаторката на Мис България Ирина Папазова била много млада (18 години) за да се яви на световния форум по красота. Папазова изтъкна именно възрастта на Йовита като причина, за да не получи короната, а вместо нея закичи главата на дългоносата Тамара.

Организаторите на световния конкурс не одобряват, че името на победителката се свързва със скандали. Затова и отправили питане дали може да се избегне присъствието на подобна участничка и тя да бъде пратена на друга проява, а втората да се яви на световния форум.

Припомнете си, че минути след избора на Тамара за победителка в националния конкурс се развихри грандиозен скандал. Някои я обвиняваха, че носът й е прекалено голям, други в липса на фотогеничност. В крайна сметка се оказа, че почти всички членове на журито отрекоха да са давали своя глас за Тамара. Стигна се до там, че изборът на миската бе даден на прокурор.

Пред „Телеграф“ представителят на конкурса „Мис Свят“ за България Страхил Гановски каза:

„Някой нещо се е объркал в световната централа. Да, от там ми се обадиха и питаха за скандала. Аз им обясних обаче, че Тамара така и така не може да отиде на Мис Свят, защото на Мис България не се избират участнички за нито един световен конкурс.

Ние правим отделна надпревара, на която се избират представителки за Мис Свят и Мис Вселена. А за Йовита съм съгласен, че е много красива и би ни представила с успех на Мис Свят. Бих й дал и без конкурс правото да участва там, но не знам какви са договорите й с Мис България и дали тя би се съгласила“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати