Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Кандидатките за „Мис Варна“ вечеряха в небето

Снимка: Vip Fashion Group

Конкурсът ще се проведе на 24.08 в новооткритата зона на Пристанище Варна

Участничките в конкурса Мис Варна 2017 са в трескава подготовка за най – очакваното събитие в морската ни столица, което ще се проведе на 24.08 в новооткритата зона на Пристанище Варна – пред клуб Senso.

Претендентки за титлата  бяха сред малцината изпитали емоцията от атракцията Dinner in the sky и  истински се забавляваха по време на престоя си в небето. Това беше като глътка въздух за красавиците на фона на изтощителните ежедневни репетиции и фитнес тренировки, водени от  професионалните инструктори на Ориндж фитнес.

Атрактивните фотосесии на миските, реализирани в Мол Варна ЕАД - генерален спонсор на конкурса, предизвикаха истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и  си правиха селфи с тях.

Снимки от подготовката вижте ТУК!

Като част от подготвителният етап на конкурса бе и ежегодната благотворителна инициатива,  организирана от екипа на Агенция  VIP Fashion Group  и насочена към ДОМА за МЕДИКО - СОЦИАЛНИ ГРИЖИ за ДЕЦА във Виница. Част от подаръците за децата приготвиха самите участнички в Мис Варна - книжки, плюшени мечета, играчки и много лакомства, а основните дарения са от партньорите на събитието.Етикети Мис Варна

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати