Меню

Избрани новини

Фен зона

Кандидатите за „Мистър Ливан 2017“ кацат тази вечер във Варна

16 от най-красивите ливански мъже пристигат у нас за да пропагандират страната ни като примамлива туристическа дестинация

Претендентите за титлата "Мистър Ливан 2017" идват в България, с мисията да популяризират страната ни като туристическа дестинация, посещението се случва със съдействието на Orient plus.

НП Сузан Моузи, посланник на Ливан и Почетният консул на Молдова д-р Веселин Чипев, подкрепят българо-ливанския тур.

16-те участници пристигат с чартърен полет на топ туристическата агенция от Ливан-Orient plus Травел шоп.

Красивите мъже  ще останат в България от 27-31 юли, за да промотират възможностите за туризъм в страната ни по покана на известната диетоложка Енджи Касабие и международния PR консултант - Атанас Лазаров, организатор на мъжки конкурси за красота.

В продължение на 4 дни, те ще имат възможност да бъдат официални гости на почетния консул на Република Молдова д-р Веселин Чипев и неговия аристократичен Capital city center Пловдив, където ще направят официалната си фотосесия за предстоящия престижен конкурс.

Сексапилните ливанци, заедно с Рабих Ел Зейн, Мистър Ливан 2014, ще се хранят със здравословно меню подготвено специално от Енджи Касабие - звездния диетолог на Холивуд, занимания по йога, спорт.

В пловдивската верига Пулс фитнес, моделите ще имат фотосесия под фотообектива на модния БГ фотограф Костадин Кръстев-Коко.

Екипът на ливанската МТВ, със зрителска аудитория от над 500 000 000, ще следи всяка една крачка на мъжете модели.

Ливанската делегация от топ модели идват благодарение на най-голямата туристическа агенция за Ливан, ORIENT PLUS, оперираща до 36 дестинации по Света, както и да промотира страната ни в Бейрут, Ливан.

Всеки понеделник и четвъртък чартърен полет изпълнява рейс между Варна и Бейрут.
Ливанските топмодели ще отседнат и в утвърдения Роял СПА Велинград, собственост на Capital Holding Group, в СПА столицата на Балканите - Велинград. В Royal SPA Velingrad, моделите ще се насладят на една истинска СПА почивка.

В столицата гостите от Бейрут ще отседнат в хотел Маринела София. Домът на Sofia Fashion Week ще посрещне още звездното семейство Енджи и Рабих Ел Зейн, собственикът на Beirut Фashion Week Нидал Бешерауи, споделя част от програмата Атанас Лазаров.

На летище Варна, момичета облечени в awtenti`ni nacionalni носии ще посрещнат гостите от Ливан и лично Енджи Касабие с рози и биофреш подаръчни комплекти.

В София, НП посланикът на Ливан ще се присъедини към официалната вечеря с претендентите за титлата „Мистър Ливан 2017“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати