Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ники Кънчев ще се отърка в 24-те красавици на „Мис Варна 2017“

Снимка: Боби Решовски и Веселин Тончев

Музикалната звезда на конкурса ще бъде Графа

Популярният водещ Ники Кънчев ще влезе в ролята на конферансие на един от най-престижните конкурси за красота в България - Мис Варна 2017, организиран от агенция Вип Фешън Груп.

Най-зрелищният спектакъл по родното Черноморие ще се бъде представен на 24.08 в новооткритата зона на Пристанище Варна. Другата звезда на събитието ще бъде всеобщия любимец – Владимир Ампов – Графа, който ще зарадва присъстващите с няколко от най – новите си хитове. 

Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица вече започна, а 24– те красавици – претендентки за титлата Мис Варна 2017, усилено се репетират за надпреварата. За участничките се грижи екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, специална хореография, сценично поведение и артистичност.

Снимки от подготовката вижте в ГАЛЕРИЯТА

Много емоции и забавления за миските, предизвикаха фотосесиите, реализирани по време на вълнуващ яхт-круиз по Черноморското крайбрежие, а фотообективите на фотографите - Боби Решовски и Веселин Тончев, запечатаха кадри от това незабравимо преживяване.

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си. Натоварената им програма включва още ежедневни репетиции, благотворителни инициативи, както и много забавления.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза