Меню

Избрани новини

Клюкарник

Евродепутатски! Бареков се заяде с „чипоносата‘ Мис България 2017

Бившият телевизионер пуснал сигнал до прокуратурата

Родната прокуратура съвсем сериозно проверява избора на Тамара Георгиева за Мис България 2017 г. Това обяви зам.-главният прокурор Ася Петрова пред Нова телевизия.

Тя обясни, че в държавното обвинение е постъпил сигнал от бившия телевизионен водещ и евродепутат Николай Бареков.

Изборът на Тамара Георгиева за Мис България се превърна от нищото в централна медийна тема, след като в социалните мрежи избухнаха яростни дискусии дали тя има необходимите качества да носи короната.

За прокурорска проверка по темата съобщи първо председателят на журито и организатор на състезанието Ирина Папазова в предаването "120 минути" по Би Ти Ви. Тя каза, че от държавното обвинение са изискали копие от всички документи, изготвени във връзка с провеждането на конкурса.

Папазова беше категорична, че и към днешна дата в никакъв случай не би избрала друго момиче и че Тамара е един удачен избор.

По повод критиките тя направи и друг любопитен коментар.

Това е частна фирма. В крайна сметка ние сме организаторите и ние сме хората, които решаваме кой как да стане Мис България. Можем да си седим на тази маса и утре, ако реша, може и вас да ви направя Мис България”, обърна се тя към водещия Светослав Иванов.

Според протоколите, които тя най накрая показа се оказа, че именно нейният глас е короновал Тамара за победителка, именно нейно е било решението, което е дало крайният резултат в полза на новата най-мразена миска на България.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати