Меню

Избрани новини

Клюкарник

Евродепутатски! Бареков се заяде с „чипоносата‘ Мис България 2017

Бившият телевизионер пуснал сигнал до прокуратурата

Родната прокуратура съвсем сериозно проверява избора на Тамара Георгиева за Мис България 2017 г. Това обяви зам.-главният прокурор Ася Петрова пред Нова телевизия.

Тя обясни, че в държавното обвинение е постъпил сигнал от бившия телевизионен водещ и евродепутат Николай Бареков.

Изборът на Тамара Георгиева за Мис България се превърна от нищото в централна медийна тема, след като в социалните мрежи избухнаха яростни дискусии дали тя има необходимите качества да носи короната.

За прокурорска проверка по темата съобщи първо председателят на журито и организатор на състезанието Ирина Папазова в предаването "120 минути" по Би Ти Ви. Тя каза, че от държавното обвинение са изискали копие от всички документи, изготвени във връзка с провеждането на конкурса.

Папазова беше категорична, че и към днешна дата в никакъв случай не би избрала друго момиче и че Тамара е един удачен избор.

По повод критиките тя направи и друг любопитен коментар.

Това е частна фирма. В крайна сметка ние сме организаторите и ние сме хората, които решаваме кой как да стане Мис България. Можем да си седим на тази маса и утре, ако реша, може и вас да ви направя Мис България”, обърна се тя към водещия Светослав Иванов.

Според протоколите, които тя най накрая показа се оказа, че именно нейният глас е короновал Тамара за победителка, именно нейно е било решението, което е дало крайният резултат в полза на новата най-мразена миска на България.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати