Меню

Разцъкай

Фотографът Алекс Манчев показва натуралната женска красота в изложба (снимки)


Фотографът Алекс Манчев с нов проект 1/12

Експозицията ще бъде изложена за ценители и посетители в САН СТЕФАНО ПЛАЗА ет.2, от 31-ви октомври до 13 ноември

Алекс Манчев – фотограф и мечтател, който на 30 октомври ще сбъдне една своя детска мечта. Натуралната женска красота ще бъде разкрита от неговия обектив в неговият най-нов проект с 30-те най-добри фотографии на естествената женска красота, които целят да променят виждането на обществото за голотата.

"The Freedom Project"- признание към натуралната женска красота

Децата имат мечти. Мечти, които някак ги насърчават да вярват в чудеса. Чудеса, които им помагат с битката към съзряването. Съзряване, което е неизбежно и е въпрос на време. Време, прекарано в игри докато моментът на зрялост настъпи.

"The Freedom Project" е детската мечта на едно момче. Момче, което искаше да заснеме красотата на света около него през обектива на камерата си. Времето минаваше и неговата визия за красота еволюираше. Извивки, символ на природа и смирение. Контур описващ деликатността на женското тяло. Нежна кожа, блестяща коса, меки устни, красиви бедра. Жената.

Като художествен фотограф, аз, Алекс Манчев, искам да Ви покажа натуралната красота на женското тяло. Да заснема дивата природа на женската арка и да разкрия нейната спретната душа.

Обществото не е на ясно с чудото, наречено голота. Срамно е да разкриеш парченце от личната ти история, която е оставила белег върху тялото ти. Позор, възмущение, болка. Догми и стереотипи. Обща представа на обществото, копнеещо за адмирации към богинята на сътворението. Момент очаквал своя момент.

За да се промени виждането на хората за това какво е да си жена, 30те най-добри фотографии на естествената женска красота ще оживеят в София. За да стане реалност обаче, имам нужда от подкрепа. Всички средства ще бъдат разходени за принтиране и рамкиране на фотографиите. И ние, заедно като общност, ще бъдем промяната.

Искрено Ви моля да ме подкрепите в разпространението на мисията ми и постигането на детската ми мечта като споделите в социалните мрежи кампанията ми за набиране на средстава или я подкрепите на този линк ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати