Меню

Избрани новини

Пикантерии

Новата на Митко Динев - Дарина с прякор Общата, защо ли?

Дари била много „добро и свястно момиче“

Новата любовница на Митко Динев, Дарина Аврамова – Общата, е изключително свястно и добро момиче, пише HotArena.

Бъдещата снаха на известната фамилия Диневи от Свети Влас демонстрира качества на истинска светица във видео, разпространено от сайта.

На кадрите се вижда как Аврамова си е завряла седалището в скута на популярен и богат мъж в бизнес средите. Тънката подробност е, че той е женен и има две деца. Което очевидно не е проблем за новата на Динев да му се предлага.

След разкритията, че Дарина Аврамова мачка чаршафите на милионерския наследник, бургазлии са коментирали пред местна медия, че тя е много добро момиче.

Други източници също потвърждават. Тя направо е чудесна! Дарина Общата например е и много добра кулинарка. Тя всеки ден ползвала пудра захар, която приемала през носа си.

Прякорът й „Общата“ идвал от самарянското й желание да се раздава. Особено да се раздава на мъже с пари. И най - вече - ако те са гаджета на нейни приятелки. Дарина правила всичко за тях.

Митко Динев бил толкова влюбен, че на нова година завел нея и детето й в баровски комплекс до Велико Търново. Любопитна подробност е, че младежът решил да плати куверта на момчето на Общата, а не на собствения си син, който носи неговото име.

Близки на фамилията Диневи коментират, че за първи път някой от тях взима до себе си жена, която не е известна или не е била с известен и богат мъж. Което говори, че силно са си занижили изискванията.

Освен това Митко Динев показва, че любовта е над всичко. Той например не се притеснява, че Дарина гони 100 кила видно от снимката. Много е възможно някой ден тя да поеме и неговата лична охрана. Това няма да и е за първи път. Добрата мацка има опит с охранителите му.

Източник ХотАрена.бг

 


Коментари (1)

Мария Това много ми прилича на достоверна новина, като я знам каква е...
10.01.2018 12:51 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати