Меню

Избрани новини

Звездите

Отварачка! Жертва на „Наглите“ е новият любовник на Мария (снимка)

Фолк певицата отново се радва на финансов комфорт

Падна тайната кое е новото гадже на оборотната чалга певица Мария, това разгласява HotArena, позовавайки се на източник. Клюкарите разкриват, че от месец тя има връзка със столичанина Илиян Цанев.

Двамата били нон-стоп заедно, а Отварачката публично афиширала чувствата си. Дори се натискали като пубери по сепаретата на клуб „Мегами“ - сцени на които очевидци са станали десетки хора. Цанев се грижил за известното си гадже като писано яйце и й правел уникални финансови жестове. Мара била супер доволна и дори и не си помисляла за друг мъж. 

Илиян Цанев първата жертва на Наглите е новият мъж до Мария


Илиян Цанев бе отвлечен от двама похитители на 9 март 2007 г., докато паркирал лекия си автомобил „Мерцедес“ в подземен паркинг. Той беше в плен 49 денонощия на групата на "Наглите". Слуховете свързаха името му в афера с кандидатката за Мис България Звезделина, която се прослави като едно от мимолетните завоевания на Слави Трифонов, сменяща богатите мъже в живота си през няколко месеца. 

Мария си намери нов спонсор


Бащата на Илиян е един от най-богатите хора в България - търгувал в зората на демокрацията с медикаменти с Русия. След това е в управителния съвет на фонда "Труд и капитал" на бившите профсъюзи заедно с Кръстьо Петков и Жак Аройо. През 2000 г. малко след приватизацията на 3-те фармацевтични завода в Дупница, Разград и Троян, Цанев се преориентира към енергетиката.

Към днешна дата Мара Отварчаката все още носи фамилията на съпруга си Гущеров. Двамата се разделиха преди една година, но официален развод няма и до ден днешен. През това време чалгарката сама и целенасочено разпространяваше слухове за различни богати мъже в живота си. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза