Меню

Избрани новини

Пикантерии

Коледно чудо! Гущеров си прибра Светлана Василева, разцелуваха се в мрежата

Снимка заедно захаросана с любовни емотикони споделиха двамата

Че по Коледа се случват чудеса сме го чували много пъти, но ето, че за плейметката Светлана чудото се случи! Налице е поредният латино сериал! Няма и десет дни, откакто се скараха, Светлана Василева и Християн Гущеров отново са заедно!

Късно снощи плеймейтката и бизнесменът използваха социалните мрежи, за да рагласят, че чувствата са надделели над противоречията им. Снимката, която се появи в профила на Василева, е от къщата на бизнесмена, което означава, че тя отново ще е нейната господарка, коментира ПИК.

Кадърът е придружен с краткото "My earth, heart", което на чист български означава, че за Светлана Християн е целия свят и цялата любов. Под снимката влюбените гълъбчета продължават да се обясняват един на друг - Гущеров с емотикон сърце, а Светлана му отвръща с куче, захапало сърце. 

Гущеров и Василева демонстрираха чувствата си в мрежата

Любопитно е да се отбележи, че младият мъж не си позволяваше подобна демонстрация на чувствата, докато бе семеен. Припомняме, че наскоро той се разведе с фолк певицата Мария. 

Светлана и Християн се събраха през август, а дни преди тридесетия рожден на риалити звездата "оплетоха конците". Гущеров не присъства на партито, с което Василева поля празника си на 21 декември. 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати