Меню

Избрани новини

Клюкарник

Празник по време на криза! Светлана Василева отбеляза рожден ден без Гущеров (снимки)

Снимка: Фейсбук

Плеймейтката реши да демонстрира добро настроение

Светлана Василева, която получи горчив подарък от съдбата за Коледа празнува 30-ти рожден ден вчера. Малко преди празниците и точно в навечерието на своя празник плеймейтката се изнесе от дома на приятеля си Християн Гущеров, с което пропусна шанса да получи подаръци за няколко стотин хиляди. Затова пък Василева събра приятели, които да й поднесат скромните си дарове и пожелания за рождения й ден.

Светлана Василева празнува 30 години

Светлана отбеляза рождения си ден бляскаво, без Гущеров или пък Маррия, с която допреди няколко месеца бяха неразделни.

През седмицата се разбра, че плеймейтката е прекратила връзката си с милионера, в чийто дом живееше от август до тези дни. Отсъствието на Гущеров е знак, че отношенията им категорично са приключили и няма връщане назад.

Около Светлана обаче се събраха най-близките й дружки, както и редица муцуни от светския елит. На партито наздравици за рожденицата вдигнаха друга нейна колежка плеймейтката Златка Райкова, главният редактор на сп. "Хелоу" Станислав Дочев, певецът Константин, Зорница Линдарева и др.

Рожденицата пък не спря да върти гьобеци и да демонстрира широката си усмивка, въпреки скорошната си раздяла с милионера Християн Гущеров. Тя се бе решила в секси черна рокля и огромна прическа с кок. Компания й правеха журналисти, фризьори и гримьори, но Гущеров не бе забелязан.

Светлана Василева е родена през 1987 година на 21-ви декември в град Търговище. Тя е завършила Природо-математическата гимназия в родния си град. Наскоро седмичник публикува нейни стари снимки от юношеството, които показват многобройните подобрения по външния й вид.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза