Меню

Избрани новини

Риалити

Динко от Ямбол:“Джино е мъжка проститутка“

Ловеца на бежанци извади доказателство, че Джино и жена му лъжат

Бронзовият медалист от Биг Брадър: Most Wanted гостува в „На Кафе“, където още с влизането си извади телефона си, на който показа скрийншот от разговорите на Дейна Бианкалана с репортер на български таблоид. Чата между двете жени съдържал потвърждение на думите на пишман граничаря, че Джино дължи пари на бившата си съпруга и че й е посягал.

Относно обвиненията, че сестра му е агитирала българи от Чикаго да лъжат, че Джино им дължи пари, псевдо родолюбецът защити своята роднина с факта, че тя била прекалено сериозна жена за да се занимава с такива глупости.

Джино Бианкалана

Победата на Джино Бианкалана предизвика вълна от негодувание сред съквартирантите и зрителите. Останалите участници не го поздравиха, а потребителите изразиха възмущението си с бурни постове в социалните мрежи.

Ямболския ловец на мигранти застана зад думите си и продължи да твърди, че Джино е страхливец и измамник и дори го нарече „мъжка проститутка“. Според него, той разказал още в началото на шоуто своите версии за Джино, но те не били излъчени.

Джино БианкаланаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза