Меню

Избрани новини

Риалити

Слави за Венета: Тя е вещица

Ето какво взима водещата след развода с Тишо

Шоуменът Слави Трифонов не пропусна да захапе колегата си Венета Райкова, макар водещата на „Папараци” да изживява семейна драма около своя развод.

Дългия сравни последното й предаване от неделя, в което около една маса тя събра известни българки като Ася Капчикова, Антония Петрова, Златка Райкова, Кали и Соня Колтуклиева, с вещерско сборище.

Сравнението с обитателките от Салем беше посрещнато със смях и ръкопляскания както от гостите в студиото, така и от музикантите от „Ку-ку бенд”. Междувременно самата Райкова обяви, че няма личен живот, защото е изцяло отдадена на сина си Патрик и работата. Тя се зарече да не ходи по срещи, а да пише книги, които имат голям успех.

Венета и бившият й вече съпруг Тишо вече са разпределили семейното имущество и попечителството над сина им, информира HotArena.

Според изданието за водещата на „Папараци” остава всичко – и жилището, и колата, и грижите за Патрик. Доскорошният мъж на тв звездата пък ще трябва тепърва да гради живота си отначало, събирайки пари за апартамент и автомобил, с който да пътува до работа.  

Че Венета е по-печеливша от раздялата видяха през обективите си и папараците на „Уикенд”. Онзи ден в 7 сутринта те засякоха журналистката да излиза от дома си в столичния кв. „Изток”, в който до началото на януари живееше и брадърът Тихомир. Водещата се качи в семейното беемве със сина си Патрик и колата потегли към центъра на София.

Райкова откара момченцето си до ул. „Цар Шишман”, където се намира частната занималня „Дева”. Там хлапакът си пише домашните до обяд, а след това отива на училище – в близкото 133-о СУ „А. С. Пушкин”.

Преди бракът на Венета да се разпадне, беемвето се използваше от Тишо. Затова и задължението да кара Патрик беше на риалити героя. Всяка сутрин той караше сина си на училище, а после отиваше на работа в офиса на хазартна фирма. Припомняме, че напоследък бившият съпруг на водещата управлява казина, а преди това имаше и собствен ресторант.  

Тази неделя Венета събира най-известните плейбои на родния шоубизнес, но за какво ли ще си говори тя с пет мъже?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати