Меню

Избрани новини

Звездите

Нова година – нов развод! Венета Райкова и Тишо се разделят

След 13 години двойката се развежда

Венета Райкова произведе поредната новина в първите дни на новата година, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Преди броени минути тв водещата съобщи от профила си във Фейсбук, че се развежда с дългогодишния си партньор и съпруг Тихомир Георгиев с думите:

"Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето."

Реакциите не закъсняха, коментарите изразяват съмнение в истината на думите й, други и пожелават успех по новия път на разведена жена.

Периодично в таблоидите се появяваше информация, че Венета и Тишо са разделени, но признание за това така и не се появиха. Запознати с лукавия характер на амбициозната телевизионерка коментират, че раздялата е факт отдавна, но родената в Попово журналистка обявява официално раздялата сега с цел реклама на предаването, чиято водеща стана измествайки вечната си конкурентка Николета Лозанова.

Тихомир се появи в полезрението на Венета по време на първвияя сезон на Биг Брадър, където той участва преди 15 години, като бе представен от продуцентите като лудо влюбен фен, с който по-късно тя сви семейно гнездо. Двамата имат син.

Венета РайковаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати