Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Преди разстрела анонимен казал на Ваня Червенкова да поздрави майка си и дъщеря си (видео)

Снимка: бтв / Папараци

Бизнесдамата се носи на крилете на любовта

Ваня Червенкова разкри душата си пред Венета Райкова и поиска прошка от своята дъщеря и майка си.

Преди 14 години 8 годишното момиченце Никол става свидетел на публичния разстрел на майка си до рибния пазар във Варна. Червенкова призна, че все още не е успяла да превъзмогне мъката от неволно причиненото страдание и не може да намери сили да говори с нея за това.

Ваня разкри, че майка й страда от тежка деменция, което отново е в следствие на стреса  от всички проблеми, които са минали през главата й – стрелбата по дъщеря й, арестите и обвинението в укриване на данъци, както и 20 годишните дела, които Червенкова води за да изчисти името си.

Ваня Червенкова

Червенкова призна, че е намерила начин да даде шанс да дъщеря си да сподели чувствата си, като я моли да напише една от главите в книгата, която излиза на пазара днес.

Връщайки се 14 години назад срещналата смъртта жена получи просветление и си спомни интересен факт от дните преди опита за убийство:

„Знаеш ли, че сега като каза „без да получавам заплахи“ се сещам, че хората ми се обадиха няколко дена преди това, от чужбина, говореха на друг език и ми казаха, че трябва да поздравя майка си и дъщеря си…“, сподели Ваня пред Венета Райкова.

Случилото се до този момент в живота си Ваня Червенкова описва в книгата „Кодово име: Живот “, към която създава и документален филм. Представянето на творбата е тази вечер в хотел Маринела.

Освен, че поиска прошка от дъщеря си и своите родители бизнесдамата призна, че е срещнала истинската любов и се носи щастлива на нейните криле.

Цялото интервю гледайте ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза