Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ваня Червенкова: „Вулева, вие сте осъдена окончателно!“

Бизнесдамата успя да осъди за нанесените и обиди жълтата журналистка Албена Вулева

Една от най-известните бизнесдами в България Ваня Червенкова обяви от своя профил  в социалната мрежа "Фейсбук", че е осъдила скандалната телевизионна водеща Албена Вулева. За доказателство Червенкова споделя и решението на съда.

Сигнално жълтата водеща и нейната майка не веднъж сипеха обиди по Червенкова, и в следствие дъщерята се сдоби с обвинителен акт.

Ето какво написа в профила си Ваня Червенкова, публикуваме текста на поста ѝ без редакторска намеса:

"АЛБЕНА ВАЛЕНТИНОВА ВУЛЕВА... в името на народа само преди няколко дена Вие сте осъдена ОКОНЧАТЕЛНО! Бях "кашалот, хипопотам, свиня, която трябваше да бъде заклана за мръвки, убийците ми бяха леваци, че ме гърмяли не с куршуми за едър рогат добитък, а с нормални патрони". Всъщност Вулева и Захажаева не са спирали и до този момент ..

Аз знам , че има ДЪРЖАВА, а над нея е само ГОСПОД. Ще Ви оставя и в неговите ръце, а ден преди Св.Валентин.. ще Ви пожелая ЛЮБОВ!!! Дано и двете Ви споходи, току виж сте станали нормални хора!!
Благодаря на най-добрата адвокатка ЕКАТЕРИНА ДИМИТРОВА за всеотдайността, за истинското приятелство, за високият професионализъм и затова, че продължава да търпи целият им ценизъм, както в зала, така и във фейсбук. Завела съм още дела и те продължават. И няма да престана да се боря срещу пошлостта и арогантността!!!"Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати