Меню

Избрани новини

Пикантерии

Маша проговори за чувствата си към Гришо

„Първо проверих в Интернет дали Григор е пълнолетен…“

Несломима, недостижима, неудържима - такава е Мария Шарапова.

Още на 17 г. тя става шампион и днес, тринайсет години по-късно, все още се бори да запази мястото си сред най-добрите в тениса. Шарапова впечатлява с упоритостта си винаги да се завръща - след неуспехи, след травми, след допинг скандали.

Освен това успява и да изненадва. Докато мнозина недоброжелатели очакваха да потъне в забрава, тя не само отново започна да печели титли, но и написа вълнуваща биография.

Мария Шарапова юбилей


В „Неудържима: моят живот досега“ Мария искрено говори за трудностите, за победите, за изпитанията, за радостите. Разбира се, не пропуска да спомене и любовта. Обръщайки се назад, тя си спомня с топли чувства за Григор Димитров:

"Гледах го как се изкачва в ранглистата. Как сменя евтините хотели край магистралата в Мадрид - онези, които дори плъховете избягват, с апартамент в „Четири сезона“ в Париж и „Карлайл“ в Ню Йорк. Гледах го как пораства от хлапе, което не искаше да плати допълнително за първа класа, когато пътува до Австралия, до мъж, който се движи с частния самолет на новия си приятел милиардер

Григор Димитров
След един от мачовете ми в Брисбейн подари бели ризки с якички на всички членове на екипа ми, заедно с бележка, в която пишеше, че мечтае един ден и той да има такъв екип. И преди всичко между нас да приключи, вече имаше такъв екип. Гледах го как се превръща в самостоятелен човек, който сам взема решенията си, как се превръща в мъж."

Никол и Григор Димитров

Източник Слава.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза