Меню

Избрани новини

Клюкарник

Венета Райкова с тежка изповед за отношенията с баща си

Водещата имала тежко детство в Попово, за което не иска да си спомня

Водещата Венета Райкова вече е издала присъда на баща си и решението й не подлежи на обжалване. Тя е категорична, че човекът, който я е създал, е единствено неин биологичен родител и нищо повече, пише столичен седмичник. "Често го наричам "този, който ми се води баща" и дотам", признава блондинката на всеослушание.

Родената в Попово журналистка никога не е крила, че драмата на живота й е отсъствието на силно рамо в детството и младите й години. По време на брака й с майка й, татко й Румен Райков си завъртял любовница и изоставил красивата си съпруга. Тогава тя взима малката Венета и се мести в Търговище, където работи като фармацефт, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според източника, майката на Венета се омъжила повторно и от тази връзка водещата има брат.

От втория брак на биологичния си баща пък Райкова имала сестра, с която всъщност не поддържала връзка. 

"Хората не могат да разберат, че с майка ми никога не сме ламтели за пари. Имали сме нужда единствено от мъжко рамо, на което да поплачем, за да се успокоим. Такова обаче така и не получихме", изживява отново болката си Райкова. Днес тя не желае да си спомня за този период от своето детство и е безчувствена към мъжа, който я е създал. Горчивината в сърцето й към него стига дотам, че тя с ръка на сърцето си признава, че дори не би го погребала.

"Нека ме съди, който иска! Никой не знае какво съм преживява, за да коментира постъпките ми. За мен той е чужд човек. Едно улично куче ми е по-близко от него", категорична е телевизионната звезда на bTV. Предаването, което Венета наследи от Николета Лозанова, се радва на изключително висок рейтинг, показват обобщените резултати за октомври.

Според класацията на ГАРБ неделното шоу е второто най-гледано предаване на телевизията, след "Фермата", като много често бие даже новините.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати