Меню

Избрани новини

Клюкарник

Венета Райкова с тежка изповед за отношенията с баща си

Водещата имала тежко детство в Попово, за което не иска да си спомня

Водещата Венета Райкова вече е издала присъда на баща си и решението й не подлежи на обжалване. Тя е категорична, че човекът, който я е създал, е единствено неин биологичен родител и нищо повече, пише столичен седмичник. "Често го наричам "този, който ми се води баща" и дотам", признава блондинката на всеослушание.

Родената в Попово журналистка никога не е крила, че драмата на живота й е отсъствието на силно рамо в детството и младите й години. По време на брака й с майка й, татко й Румен Райков си завъртял любовница и изоставил красивата си съпруга. Тогава тя взима малката Венета и се мести в Търговище, където работи като фармацефт, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според източника, майката на Венета се омъжила повторно и от тази връзка водещата има брат.

От втория брак на биологичния си баща пък Райкова имала сестра, с която всъщност не поддържала връзка. 

"Хората не могат да разберат, че с майка ми никога не сме ламтели за пари. Имали сме нужда единствено от мъжко рамо, на което да поплачем, за да се успокоим. Такова обаче така и не получихме", изживява отново болката си Райкова. Днес тя не желае да си спомня за този период от своето детство и е безчувствена към мъжа, който я е създал. Горчивината в сърцето й към него стига дотам, че тя с ръка на сърцето си признава, че дори не би го погребала.

"Нека ме съди, който иска! Никой не знае какво съм преживява, за да коментира постъпките ми. За мен той е чужд човек. Едно улично куче ми е по-близко от него", категорична е телевизионната звезда на bTV. Предаването, което Венета наследи от Николета Лозанова, се радва на изключително висок рейтинг, показват обобщените резултати за октомври.

Според класацията на ГАРБ неделното шоу е второто най-гледано предаване на телевизията, след "Фермата", като много често бие даже новините.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати