Меню

Избрани новини

Пикантерии

Секс хиена! Ася искала Живко само за креватна гимнастика (видео)

Капчикова няма никакви сериозни планове към настоящия си приятел

Изкусителната плеймейтка Ася Капчикова разкри креватни тайни докато лежи в леглото с новата водеща на „Папараци“ – Венета Райкова.

Тя призна, че отначало не гледала сериозно на връзката си с Живко, когото днес определя като своята голяма любов. Двамата се запознали на парти, Ася му дала телефона си за да се оттърве от него, а след това го вързала два-три пъти, разказа тя през смях в снощното издание на „Папараци”.

После обаче явно Капчикова размислила и решила да даде малко повече на сваляча, като пуснала целувка на аванта чак на третата среща и го предупредила, че иска само секс от него

Ася Капчикова и Живко


Бившата изгора на Криско не била доволна, че Живко иска да я целуне още на първата среща, затова се държала студено с него. Младият бизнесмен замени в сърцето на Ася рапъра Криско, който пък днес е щастлив с танцьорката Цвети. Плеймейтката обясни, че е виждала музиканта само веднъж след раздялата и няма какво да дели с него или новата му любима. 

Тя също опроверга слуховете за скандали и побой със сегашната му приятелка, чието име Венета неволно обърка, наричайки я Мартина.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати