Меню

Избрани новини

Пикантерии

На вниманието на КАТ! Отнемете книжката на Мегз, опасна е за движението!

Пишман шофьорката предизвика нов пътен инцидент

Освен, че не става за дизайнер Миглена Каканашева затвърди мнението, че я няма никаква и зад волана.

Самозваната дизайнерка публикува стори в инстаграм профила си, в което обяснява, че е спукала гума. Най-истеричната риалити звезда у нас е успяла да забие джипа си в тротоар докато шофира.

Най-вероятно пак се е опитвала да пусне някакво клипче в някой от стотиците си профили и така не само е нарушила закона, но е и предизвикала ПТП.

Каканашева побърза да пусне и друго видео, на което показва пораженията по гумата и джантата отблизо - гумата е буквално разцепена, липсват и парчета от джантата.

Пострадал е и калника на автомобила, като направо е изкривен. Запъхтяната шивачка от Раковски продължава да разказва и зверствата върху колата й се увеличават: “Наложи се да карам до най-близката бензиностанция”.

Миглена се хвали с пораженията по колата си

Миглена Каканашева

От това изявление става ясно, че тя е направила още едно нарушение, като е шофирала неизправен автомобил, който е преместила от мястото на произшествието.

Време е органите да се самосезират и да отнемат свидетелството за правоспособност на пишман шофьорката.

Това е пореден инцидент с автомобил зад чиито волан е тя. Припомнете си, че през изминалата година тя претърпя опасен „сблъсък“ с камион на околовръстното, а в Биг Брадър призна, че е блъска трамвай и автобус. Преди време управляван от нея автомобил се самозапали в движение по магистралата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза