Меню

Избрани новини

Клюкарник

Поредна модна катастрофа за Гери-Никол (снимка)

Снимка: Инстаграм

Рапърката навлече чувал от губер с ръкави

Младата певица Гери-Никол преди време призна, че за нейният стайлинг се грижи родната й майка. Съдейки по най-новата дрешка на Х-Факторката, явно мама е била заета през последните дни, защото Герито цъфна с покъртително облекло в мрежата.

Тийнзвездата навлече рокля, ушита от нещо като губера на баба, и то точно когато времето се позатопли и стана подходящо за далеч по-ефирни облекла.
Блузона на практика няма почти никаква линия и варненката прилича на ескимос, завършък на сибирската визия дават ботинки с висок ток, които по никакъв начин не си кореспондират с избрания топ с кройка на чувал, освен цветово.

„Смешна си!”, изригнаха недоброжелателки, които само чакат младата певица някой гаф, за да я засипят с обиди. Една от тях дори й даде идея: „Другия път с родопско одеяло те очакваме”. На Гери обаче не й пука, защото се е снабдила с рокличката си от бутик в Лондон, издават от Уикенд. 

Загърбвайки хейтърите, феновете на певицата тръпнат в очакване да видят абитуриентския тоалет на младата хип-хоп сензация. Залагания и предположения валят в Мрежата, дали ще избере елегантна рокля или пък провокативно разголен екип… предстои скоро да разберем.

 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати