Меню

Избрани новини

Клюкарник

Двойничка замествала мъртвата от години Аврил Лавин

Снимка: hiddenjamsmusic.com

Мелиса Вендела е актрисата избрана да се прави на известната певица

Конспиративна теория превзе първите страници на световни медии като ББС, Гардиън и Сън. Заедно с тях и хиляди популярни сайтове пуснаха новината, че канадската изпълнителка Аврил Лавин е загинала през 2003 в жестока катастрофа.

Смъртта й обаче щяла да коства загуби на големите звукозаписни компании, и те решили да й намерят двойничка. Сред многото талантливи мераклийки било избрано момиче на име Мелиса. Актрисата изглеждала досущ като Аврил и заживяла нейния „живот“ на сцената, носейки печалба от стотици хиляди долара. Някои медии твърдят, че източникът е съмнителен и това е фалшива новина, придобила невероятна популярност.

Аврил Лавин бе „убита“ и през 2003 година, когато Ню Йорк Дейли Нюз пусна новината, че актриса замества вече покойната певицата. Теорията тръгва от бразилски сайт, създаден от фенове, които твърдят, че певицата е умряла преди повече от 10 години. В него се показват снимки, на които се посочват множество различия - нос, особености по лицето, родилни белези. Според бразилците това доказва, че Мелиса Вендела наистина играе ролята на канадската любимка. След като получил множество заплахи за твърденията си, по-късно авторът на сайта обяснява, че целта е била просто да покаже как работи интернет конспирацията.
Източник: БлицКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати